De Stichting Vrienden van Givat Haviva verkoopt twee boeken, die onze doelstellingen onderstrepen en waarvan de opbrengstnaar het project “Children Teaching Children” gaat. Het bestelformulier vindt u onder de boekbeschrijvingen.

children

Children write for peace

Omdat de Stichting Vrienden van Givat Haviva zich met name sterk maakt voor de kinderprojecten van Givat Haviva dragen wij dit boek een warm hart toe. Bent u benieuwd naar het perspectief van kinderen op vrede en verdraagzaamheid en wilt u tevens het goede werk van Givat Haviva steunen? Dan kunt u dit prachtige boek bij ons bestellen!

Het boek ‘Children write for Peace’ (‘Kinderen schrijven voor Vrede’) kost € 15,00 plus portokosten (€ 2,75 per boek, maximaal € 6,75). De hele netto-opbrengst komt ten goede van de kinderprojecten van Givat Haviva.

watweegteensneeuwvlok

Wat weegt een sneeuwvlok?

Om haar 15-jarige bestaan te vieren heeft de Stichting Vrienden van Givat Haviva het boekje ‘Wat weegt een sneeuwvlok?’ uitgegeven.

Deze bundel bevat 49 miniatuurverhalen over vrede en verdraagzaamheid. Verhalen om voor te lezen of om te gebruiken in een tekst of een toespraak. Soms vermakelijk, soms bloedserieus.

De bundel bestaat uit 68 pagina’s en kost € 7,50, exclusief € 2,75 verzendkosten per boek (maximaal € 6,75).

Bestellen

Met onderstaand formulier geeft u uw bestelling door. U ontvangt een bevestigings-email met betalingsinstructies. Na ontvangst van uw betaling sturen wij u de bestelling toe.


Bestelformulier

Ik bestel

Portokosten bedragen maximaal € 6,75.


Vul het ontbrekende getal in (om spam te weren):
64 − = 62