De Stichting Vrienden van Givat Haviva verkoopt twee boeken die onze doelstellingen onderstrepen. De volledige netto-opbrengst gaat naar het project “Children Teaching Children” van Givat Haviva. De prijs van de boeken is exclusief verzendkosten. Het bestelformulier vindt u onder de boekbeschrijvingen.

Dromen met lef

verhalen, gedichten en citaten over vrede en over kinderen

Dromen met lef

Dromen met lef is de opvolger van Wat weegt een sneeuwvlok. De gedichten zijn van de hand van Arie de Bruin, onderwijsman, oud-basisschooldirecteur. Het boekje bevat acht van zijn scherpe en liefdevolle gedichten. De 26 verhalen zijn geselecteerd, bewerkt, vertaald of geschreven door Willem de Vos, bestuurslid. De citaten zijn van de onnavolgbare Pools-Joodse kinderarts en pedagoog, Janusz Korczak die de kinderen in zijn weeshuis volgde tot en met de gaskamer.

Het boekje kost € 10,–.

Children write for peace

Omdat de Stichting Vrienden van Givat Haviva zich met name sterk maakt voor de kinderprojecten van Givat Haviva dragen wij dit boek een warm hart toe. Bent u benieuwd naar het perspectief van kinderen op vrede en verdraagzaamheid en wilt u tevens het goede werk van Givat Haviva steunen? Dan kunt u dit prachtige boek bij ons bestellen!

Het boek Children write for Peace (‘Kinderen schrijven voor Vrede’) kost € 15,–.

Wat weegt een sneeuwvlok? (uitverkocht)

watweegteensneeuwvlok

Om haar 15-jarige bestaan te vieren heeft de Stichting Vrienden van Givat Haviva het boekje Wat weegt een sneeuwvlok? uitgegeven, met 49 miniatuurverhalen over vrede en verdraagzaamheid.

De bundel is inmiddels uitverkocht.

Bestellen

Met onderstaand formulier geeft u uw bestelling door. U ontvangt een bevestigings-email met betalingsinstructies. Na ontvangst van uw betaling sturen wij u de bestelling toe.


Bestelformulier

Ik bestel

    Verzendkosten bedragen maximaal € 6,75.


    Vul het ontbrekende getal in (om spam te weren):
    6 + 2 =