Op woensdag 26 augustus om 19:30 uur zal Mohammad Darawshe bij CIDI een Zoom-lezing geven over Joods-Arabische verhoudingen in Israel in het licht van recente ontwikkelingen.

Mohammad Darawshe is een expert op het gebied van Joods-Arabische verhoudingen in Israel. Sinds 2014 is hij directeur van het Center for Shared Society van Givat Haviva. Hij adviseerde Israelische premiers over het beleid voor economische ontwikkelingen in de Arabische sector. Darawshe is research fellow bij zowel het Hartman Institute als de Robert Bosch Academy.

Darawshe was ook betrokken bij de Israelische politiek, als medewerker en adviseur van de Gezamenlijke Arabische Lijst. Ook was hij berokken bij een nationale adviesorgaan in Israel over co-existentie in het onderwijs. Darawshe is een veel gevraagde spreker. Hij spraak bij het Europees Parlement, NAVO, De World Economic Forum, Club de Madrid, US Congress, Herzliya Conference en meer.

U bent van harte uitgenodigd voor deze online lezing. U kunt de lezing volgen en vragen stellen aan de spreker via Zoom. U kunt de lezing ook volgen via de CIDI-website of CIDI-Facebookpagina.

Please follow and like us:
Mohammad Darawshe geeft een Zoom-lezing bij CIDI